• top stories
  • read
  • newsarchive
  • by deepjournal
5 July 2007
|
Presentatieavond nieuw kritisch documentairefestival
Documentaires die je wakkerschudden
Beste vriend/vriendin/betrokkene/mogelijke sponsor/deelnemer/adviseur en/of donateur,

Graag willen we je hierbij uitnodigen voor de presentatieavond van Docs at the Docks op maandag 9 juli aanstaande om 20.00 uur op de NDSMwerf te Amsterdam.

Docs at the Docks is een serie van vijf documentaireavonden, die maandelijks zullen plaatsvinden van augustus tot en met november 2007 op de NDSMwerf in Amsterdam-Noord. Centraal staan onderwerpen en invalshoeken die in de reguliere media niet of nauwelijks aan bod komen. De documentaires zijn feitelijk, journalistiek, confronterend, onderzoekend en onthullend. Met een prikkelend en informatief randprogramma – waaronder een uitgebreid interview na afloop van de film – worden de thema's van de verschillende avonden verder uitgediept.

Na een eerste serie van vijf avonden volgt in 2008 een tweede serie documentaires, waarbij de nadruk zal liggen op alternatieven en oplossingen voor de onderwerpen die centraal hebben gestaan tijdens de eerste vijf avonden in 2007.

We willen je bij deze graag uitnodigen omdat we geïnteresseerd zijn in je bijdrage bij het realiseren van dit project, bijvoorbeeld in de vorm van advies, middelen of een financiële bijdrage.

We heten je daarom op maandag 9 juli aanstaande van harte welkom in een verrassende omgeving (die we nog even geheim houden) op de helling van de NDSMwerf. Om half negen presenteren we het concept, de programmering, de planning, de promotie en de begroting, waarna we graag je reactie vernemen. Voor hapjes en drankjes wordt gezorgd.

Wat: Presentatie Docs at the Docks
Wanneer: Maandag 9 juli 2007
Hoe laat: van 20.00 uur tot 21.30 uur
Waar: In de speciale locatie op de helling van de NDSM-werf in Amsterdam Noord
Adres: TT Neveritaweg 15, Amsterdam
Route & pont:
www.ndsm.nl

Namens de organisatie Docs at the Docks,
Daan de Wit - DeepJournal
Jasper Helmer - Noorderlicht
Jerry de Mars - Vrij Media Collectief
Henner Kleffel - Pick Up Club
Hanneke Schots
Robin van Krieken - VK Teksten
Evelien & Marieke - Puikwerk
Pauline Westendorp - Opgewekt
Bas Nadorp - BNCP
Het logo van Docs at the Docks en de poster op de website zijn ontworpen en gemaakt door Craftwerk. De website is gerealiseerd door NoMoreMonkey en wordt gratis gehost door PublishNET.
DeepJournal
Sign up for the free mailing list.